Pinaattiletut

Letut ovat retkiruokaa parhaimmillaan: niiden tekeminen on ohjelmanumero sinänsä ja letut maistuvat ihan kaikille. Letut voi syödä sellaisenaan, tai täytteeksi voi laittaa esim. raejuustoa, puolukoita tai bolognese- tai muuta kastiketta. Päiväretkelle lettutaikinan voi tehdä valmiiksi mukaan pulloon. Tällä kertaa letut valmistuivat kämppäretkellä lähtöpäivän lounaaksi.

Resepti on munaton ja maidoton, mutta siitä huolimatta erinomainen ja helppo paistaa. Ohjeen mukaan valmistettaessa tulee 1 keskikokoinen lettu ruokailijaa kohden.

Ohje 10:lle, noin 0,5 €/ruokailija

  • Pinaattia 150 g (pakastepinaatti valmiiksi sulatettuna)
  • Maustamatonta soijamaitoa 5,5 dl
  • Vehnäjauhoja 4 dl
  • Maidotonta margariinia 40 g sulatettuna
  • Suolaa 1,5 tl
  • Sokeria 1 rkl
  • Paistamiseen: margariinia
  1. Vispilöi kaikki ainesosat sekaisin
  2. Anna turvota 30 minuuttia, sekoita välillä.
  3. Paista letut.

Kommentit:

”Pinaattiletut on aina hyviä”
”Olipa herkkua”
”Harmi ettei meillä oo enää niitä eilisiä puolukoita, olis sopinut tähän tosi hyvin”

Alkuperäinen resepti: Sussen suussasulavaa


Mainokset

One Comment Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s