Pinaattiletut

Letut ovat retkiruokaa parhaimmillaan: niiden tekeminen on ohjelmanumero sinänsä ja letut maistuvat ihan kaikille. Letut voi syödä sellaisenaan, tai täytteeksi voi laittaa esim. raejuustoa, puolukoita tai bolognese- tai muuta kastiketta.

Päiväretkelle lettutaikinan voi tehdä valmiiksi mukaan pulloon. Tällä kertaa letut valmistuivat kämppäretkellä lähtöpäivän lounaaksi.

Resepti on munaton ja maidoton, mutta siitä huolimatta erinomainen ja helppo paistaa. Ohjeen mukaan valmistettaessa tulee 1 keskikokoinen lettu ruokailijaa kohden.

Ohje 10:lle, noin 0,5 €/ruokailija

  • Pinaattia 150 g (pakastepinaatti valmiiksi sulatettuna)
  • Maustamatonta soijamaitoa 5,5 dl
  • Vehnäjauhoja 4 dl
  • Maidotonta margariinia 40 g sulatettuna
  • Suolaa 1,5 tl
  • Sokeria 1 rkl
  • Paistamiseen: margariinia
  1. Vispilöi kaikki ainesosat sekaisin
  2. Anna turvota 30 minuuttia, sekoita välillä.
  3. Paista letut.

Kommentit:

”Pinaattiletut on aina hyviä”
”Olipa herkkua”
”Harmi ettei meillä oo enää niitä eilisiä puolukoita, olis sopinut tähän tosi hyvin”

Alkuperäinen resepti: Sussen suussasulavaa


Advertisement

One Comment

Kommentointi on suljettu.