Fetapapupata

on

Nyt, kun vene on telakalla, tekee mieli muistella kauden vikaa purjehdusta. Silloin tehtiin päivälliseksi fetaisa papusoosi. Ruoka syntyi nopeasti ja maistui niin kipparille kuin seikkailijoillekin.

Ohje 10:lle, noin 1,5 €/ruokailija

  • Sipulia 6 kpl
  • Valkosipulia 10 kynttä
  • Punaista paprikaa 3 kpl
  • Aurinkokuivattua tomaattia 200 g
  • Ruokaöljyä vajaa desi
  • Tomaattimurskaa 1,2 kg
  • Kidney- ja/tai ruskeita papuja (suolaliemessä) yht. 2 kg
  • Oreganoa 1,5 tl
  • Suolaa 3 tl
  • Sokeria 2 rkl
  • Mustapippuria 1 tl
  • Fetajuustoa 250 g
  • Riisiä 500 g
  1. Laita riisi kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Pilko sipulit, valkosipulit, paprikat ja aurinkokuivatut tomaatit.
  3. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.
  4. Lisää tomaattimurska, paprikat sekä aurinkokuivatut tomaatit.
  5. Lisää mausteet ja anna kiehua muutama minuutti.
  6. Kuutioi feta, lisää se sekä pavut ja anna soosin lämmetä. Tarkista maku.
  7. Tarjoile kastike riisin kanssa.

Idea reseptiin tuli maku.fistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s