Papunuudelisoppa

on

Kevytretkellä Liesjärven kansallispuistossa neljän hengen yksinkertainen ja nopea retkilounas syntyi vain neljästä raaka-aineesta. Ohjetta on helppo varioida oman maun mukaiseksi!

Ohje 4:lle (tai 3:lle pidempään vaeltaneelle), noin 1,5 €/ruokailija

  • vettä 1 l
  • pikakeittojauhetta (esim. Lämmin Kuppi texmex) 3 pussia
  • säilykepapuja 2 purkkia (tällä kertaa sekapapuja ja linssejä)
  • nuudeleita 3 levyä
  1. Kaada vesi kattilaan kiehumaan ja heitä perään pussikeitot.
  2. Valuta suolavesi pois pavuista, huuhtele ja lisää pavut keittoon.
  3. Murenna sitten nuudelilevyt mukaan ja anna kiehua hiljalleen pari minuuttia, kunnes nuudelit ovat kypsiä ja pavut lämpimiä.

Kommentit:

”Ens kerralla valitaan joku muu pussikeitto. Nää krutongit on outoja täällä seassa!”
”Nam!”

dsc_0805
Simppeleistä aineista syntyy kelpo soppa
Advertisement