Feta-persikka-pestopasta

Tämä omituiselta kuulostava raaka-aineyhdistelmä on parempi kuin arvaatkaan. Lisäksi tämän reseptin valtteja on nopeus – ruuanlaitto vie noin pastaveden kiehumisen verran aikaa. Kokkailimmekin pastaa lounaaksi johtajiston kuusijuhlan valmistelun ohessa.

Ohje 10:lle, noin 1,00 €/ruokailija

  • Pastaa 1 kg
  • Pestoa n. 400 g eli 2 prk
  • Fetaa tai salaattijuustoa noin 300 g
  • Säilykepersikoita 240 g eli pieni purkki
  • (1 pieni sipuli)
  • (öljyä)
  1. Laita pasta keittymään pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Halutessasi pilko sipuli ja paista se öljyssä.
  3. Murustele feta tai salaattijuusto sekä pilko valutetut säilykepersikat kuutioiksi.
  4. Sekoita kypsän ja valutetun pastan joukkoon feta, pesto ja persikat (sekä sipuli).

Kommentit:

”Tää persikka on outo idea, mutta sopii tähän tosi hyvin”
”Yllättävän hyvää”

Alkuperäinen resepti-idea kuultu prometheusleirin ruokaklassikkona kaverilta.

Advertisement