Feta-persikka-pestopasta

Tämä omituiselta kuulostava raaka-aineyhdistelmä on parempi kuin arvaatkaan. Lisäksi tämän reseptin valtteja on nopeus – ruuanlaitto vie noin pastaveden kiehumisen verran aikaa. Kokkailimmekin pastaa lounaaksi johtajiston kuusijuhlan valmistelun ohessa.

Ohje 10:lle, noin 1,00 €/ruokailija

  • Pastaa 1 kg
  • Pestoa n. 400 g eli 2 prk
  • Fetaa tai salaattijuustoa noin 300 g
  • Säilykepersikoita 240 g eli pieni purkki
  • (1 pieni sipuli)
  • (öljyä)
  1. Laita pasta keittymään pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Halutessasi pilko sipuli ja paista se öljyssä.
  3. Murustele feta tai salaattijuusto sekä pilko valutetut säilykepersikat kuutioiksi.
  4. Sekoita kypsän ja valutetun pastan joukkoon feta, pesto ja persikat (sekä sipuli).

Kommentit:

”Tää persikka on outo idea, mutta sopii tähän tosi hyvin”
”Yllättävän hyvää”

Alkuperäinen resepti-idea kuultu prometheusleirin ruokaklassikkona kaverilta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s