Tämä omituiselta kuulostava raaka-aineyhdistelmä on parempi kuin arvaatkaan. Lisäksi tämän reseptin valtteja on nopeus – ruuanlaitto vie noin pastaveden kiehumisen verran aikaa. Kokkailimmekin pastaa lounaaksi johtajiston kuusijuhlan valmistelun ohessa.
Ohje 10:lle, noin 1,00 €/ruokailija
- Pastaa 1 kg
- Pestoa n. 400 g eli 2 prk
- Fetaa tai salaattijuustoa noin 300 g
- Säilykepersikoita 240 g eli pieni purkki
- (1 pieni sipuli)
- (öljyä)
- Laita pasta keittymään pakkauksen ohjeen mukaan.
- Halutessasi pilko sipuli ja paista se öljyssä.
- Murustele feta tai salaattijuusto sekä pilko valutetut säilykepersikat kuutioiksi.
- Sekoita kypsän ja valutetun pastan joukkoon feta, pesto ja persikat (sekä sipuli).
Kommentit:
”Tää persikka on outo idea, mutta sopii tähän tosi hyvin”
”Yllättävän hyvää”
Alkuperäinen resepti-idea kuultu prometheusleirin ruokaklassikkona kaverilta.