Viikonloppuretkellä sudenpennut saivat itse kokkailla itselleen trangialla soijabolognesea. Soijabolognesen kaikki aineisosat säilyvät ilman jääkaappia ja ovat kuvina kevyitä, joten tämä on oiva ruoka myös esimerkiksi pidemmälle vaellukselle.
Ohje 4:lle, noin 0,70€/ruokailija
- soijarouhe 2 dl
- pasta 400 g
- valkosipuli 2 kynttä
- sipuli 1 kpl
- tomaattimurska 500 g
- kasvisliemikuutio 1 kpl
- öljyä
- vesi 2 dl
- Ruskista sipulisilppu ja valkosipuli öljyssä kevyesti.
- Lisää vesi, tomaattimurska, murusteltu kasvisliemikuutio ja soijarouhe.
- Anna kiehua hiljalleen 10 min.
- Lisää lopuksi mausteita (esim. pippuri, paprikamauste, oregano).
- Keitä lisukkeeksi pasta pussin ohjeen mukaan.
- Lopuksi sekoita kaikki yhteen ja lämmitä vielä hetki trangialla.
Kommentit:
”Neljälle sudenpennulle aika reilusti ruokaa”
”Oli helppo valmistaa sudenpentujen kanssa”