Soijabolognese trangialla

on

Viikonloppuretkellä sudenpennut saivat itse kokkailla itselleen trangialla soijabolognesea. Soijabolognesen kaikki aineisosat säilyvät ilman jääkaappia ja ovat kuvina kevyitä, joten tämä on oiva ruoka myös esimerkiksi pidemmälle vaellukselle.

Ohje 4:lle, noin 0,70€/ruokailija

  • soijarouhe 2 dl
  • pasta 400 g
  • valkosipuli 2 kynttä
  • sipuli 1 kpl
  • tomaattimurska 500 g
  • kasvisliemikuutio 1 kpl
  • öljyä
  • vesi 2 dl
  1. Ruskista sipulisilppu ja valkosipuli öljyssä kevyesti.
  2. Lisää vesi, tomaattimurska, murusteltu kasvisliemikuutio ja soijarouhe.
  3. Anna kiehua hiljalleen 10 min.
  4. Lisää lopuksi mausteita (esim. pippuri, paprikamauste, oregano).
  5. Keitä lisukkeeksi pasta pussin ohjeen mukaan.
  6. Lopuksi sekoita kaikki yhteen ja lämmitä vielä hetki trangialla.

Kommentit:

”Neljälle sudenpennulle aika reilusti ruokaa”
”Oli helppo valmistaa sudenpentujen kanssa”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s