Soijabolognese trangialla

Viikonloppuretkellä sudenpennut saivat itse kokkailla itselleen trangialla soijabolognesea. Soijabolognesen kaikki aineisosat säilyvät ilman jääkaappia ja ovat kuvina kevyitä, joten tämä on oiva ruoka myös esimerkiksi pidemmälle vaellukselle.

Ohje 4:lle, noin 0,70€/ruokailija

  • soijarouhe 2 dl
  • pasta 400 g
  • valkosipuli 2 kynttä
  • sipuli 1 kpl
  • tomaattimurska 500 g
  • kasvisliemikuutio 1 kpl
  • öljyä
  • vesi 2 dl
  1. Ruskista sipulisilppu ja valkosipuli öljyssä kevyesti.
  2. Lisää vesi, tomaattimurska, murusteltu kasvisliemikuutio ja soijarouhe.
  3. Anna kiehua hiljalleen 10 min.
  4. Lisää lopuksi mausteita (esim. pippuri, paprikamauste, oregano).
  5. Keitä lisukkeeksi pasta pussin ohjeen mukaan.
  6. Lopuksi sekoita kaikki yhteen ja lämmitä vielä hetki trangialla.

Kommentit:

”Neljälle sudenpennulle aika reilusti ruokaa”
”Oli helppo valmistaa sudenpentujen kanssa”

Mainokset