Enchiladas-vuoka

Kun tulimme Koukkaajien syyskauden starttaavaan johtajien Aivoriiheen perjantai-iltana, halusimme helppoa ruokaa nopeasti. Tämä ruoka oli vaivaton, värikäs ja maistuva.

Ohje 10:lle, noin 2 €/ruokailija

  • Tortillalettuja 24 kpl
  • Kidneypavut chilikastikkeessa 3 prk (1200 g)
  • Maissia 600 g
  • Tomaattia 1200 g (n. 10 kpl)
  • Varsiselleriä 6 vartta
  • Kaurakermaa 3 prk (7,5 dl)
  • Pippuria
  • Jalapenoviipaleita
  1. Laita uuni lämpiämään 180 °C.
  2. Paloittele tomaatit ja varsisellerit.
  3. Lado uunivuokaan vuorotellen useisiin kerroksiin maissit, pavut, tomaatit, tortillaletut, sellerit.
  4. Viimeiseksi kerrokseksi päälle kaurakerma, pippuri ja jalapenoviipaleet.
  5. Uuniin kypsymään 180 °C 25-30 min.

Kommentit retkeltä:

”Vähän liian tulista”
”Ei oo liian tulista”
”Mäkään en oo kotona käyttänyt selleriä, mutta toimii tässä ihan hyvin”

20160812_003

20160812_005
Näin herkullista ruokaa on vaikea syödä sottaamatta!
Advertisement