Herkulliset trangia-pinaattiletut

Näinä aikoina ihmisten välttely on tärkeää ja kotona tulee vietettyä paljon aikaa. Neljän seinän sisältä voi välillä lähteä uloskin, kunhan muistaa turvavälit ja käsi- sekä yskimishygienian! Ota mukaan ystävä, pakkaa kotona tehty taikina mukaan esim. muovipulloon ja poikkea suosituimmilta poluilta rauhallisemmille reiteille. Etsikää tunelmallinen näköalapaikka, paistakaa letut ja nauttikaa!

Muistakaa pakata mukaan myös käsidesi!

Ohje 4:lle, noin 1,3 €/ruokailija

  • 5 dl kauramaitoa
  • 3 kananmunaa
  • 3 dl venhäjauhoja
  • 200 g tuoretta pinaattia (myös pakaste käy)
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • nokare voita sulatetuna
  • öljyä tai voita paistamiseen
  1. Sekoita huuhdeltu pinaatti ja kauramaito sauvasekoittimella.
  2. Lisää joukkoon jauhot sekoittaen.
  3. Lisää munat, suola, sokeri ja voi.
  4. Pakkaa mukaan esimerkiksi tyhjään ja huuhdeltuun limupulloon.
  5. Paista trangian pannulla voissa.
  6. Tarjoile puolukoiden ja vaikkapa raikkaan raastesalaatin kanssa!

Save