Pinaatti-vuohenjuustopasta

on

Tätä pastaa valmistettiin veneenohjaajakurssilla lounaaksi ja nautimme aterian aurinkoisella säällä kannella, kun saavuimme Porkkalan satamaan. Meillä oli käytössä vain puolet reseptissä mainitusta ruokakerman määrästä, mutta lisäsimme hieman pastan keitinvettä kastikkeen sekaan. Ruokakermalla pastakastikkeesta olisi tullut hieman täyteläisempää, mutta kävi se näinkin.

Tästä ruuasta saa edullisemman version hankkimalla tuoreen pinaatin sijaan pakastepinaattia, jolloin annoksen hinnaksi tulee noin 1,70 €/ruokailija.

Ohje 10:lle, noin 2,50 €/ruokailija

  • Pastaa 1 kg
  • Punasipulia 2 kpl
  • Valkosipuli 3 kynttä
  • Pinaattia 800g
  • Vuohenjuustoa (pehmeää) 350 g
  • Ruokakermaa 4 dl
  • Öljyä paistamiseen
  • Suolaa
  • Pippuria
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta siivilässä.
  2. Kuori ja silppua punasipuli. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi. Riivi pinaatinlehdistä kannat ja revi lehtiä vähän pienemmiksi. Kuullota sipuleita ja pinaattia pienissä erissä pannulla oliiviöljyssä, kunnes lehdet ovat käpertyneet kokoon.
  3.  Lisää ruokakerma, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Keitä hiljalleen 10 minuuttia. Lisää sekaan paloiteltu vuohenjuusto ja anna sen pehmetä muutama minuutti.

Kommentit:

”Ihan ok”
”En tykkää vuohenjuustosta”

Save

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s