Couscous-fetasalaatti

on

Tätä ruokaisaa salaattia valmistimme kevään veneenohjaajakurssilla päivälliseksi. Ruoka oli helppo valmistaa myös liikkuvassa veneessä, sillä ainoastaan couscous ja sipuli vaatii valmistamista ja muut ainekset piti vain pilkkoa sopiviksi ja lisätä couscouksen sekaan.

Ohje 10:lle, noin 1,50 €/ruokailija

  • Couscous 5 dl
  • Kasvisliemikuutio 1kpl
  • Sipuli 1 kpl
  • Feta 500g
  • Tomaatti 5 kpl
  • Kurkku 1 kpl
  • Salaatti 1 ruukku
  • Mustia oliiveja 1 prk
  1. Laita ison kattilan pohjalle couscous-paketin ohjeiden mukaan vettä, lisää kasvisliemikuutio ja valmista couscous paketin ohjeiden mukaan.
  2. Pilko ja kuullota sipuli nopeasti pannulla ja lisää valmiin couscouksen sekaan kattilaan.
  3. Pilko feta, tomaatti ja kurkku ja revi salaatti pieniksi paloiksi. Lisää nämä sekä oliivit valmiin couscouksen sekaan.

Kommentit:

”Saako vielä lisää?”
”On hyvää!”

Save

Advertisement