Nämä mainiot pinaatti-fetajuustokolmiot ilahduttivat ja lämmittivät talviretken lähtöpäivänä telttojen pakkaamisen lomassa.
Ohje 10:lle, noin 0,30 €/pasteija
- Lehtitaikinalevyjä 500 g
- Sipuleita 1 kpl
- Pakastelehtipinaattia 200 g
- Fetajuustoa 100 g
- Kananmunia 1 kpl
- Öljyä
- Suolaa
- Pippuria
- Laita uuni lämpenemään 200 °C:n ja ota lehtitaikinalevyt sulamaan.
- Kuullota pannulla hienoksi silputtu sipuli ja lisää pinaatti. Anna hautua kunnes liika neste on haihtunut. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
- Puolita lehtitaikinalevyt ja lisää pinaatti-sipulitäyte taikinaneliön kulmaan. Lisää myös feta.
- Taittele täytetyt taikinalevyt kolmioiksi ja painele reunat tarkasti yhteen.
- Voitele kananmunalla ja paista 200 °C:ssa noin 10-12 min.
Kommentit:
”Aivan sairaan hyviä!”
”Ai se ei ollukaan merilevää? Oisin mä syöny, jos oisin tienny et se on pinaattia!”