Tortillat paputäytteellä

Johtajisto saapui kämpälle perjantaina valmistelemaan seuraavana päivänä alkavaa sudenpenturetkeä. Masut täytettiin maittavilla tortilloilla, joiden paputäyte oli todella helppo valmistaa. Tuore salaatti, tomaatti ja kurkku raikasti tortilloja.

Tätä reseptiä voi tuunata vielä lisäämällä tortillan sisään esimerkiksi crème fraîchea ja juustoraastetta.

Ohje 8:lle, noin 2,20 €/ruokailija

  • Tortillalettuja 16 kpl
  • Sipulia 2 kpl
  • Kikherneitä 2 tlk (valmiita tölkissä)
  • Kidneypapuja 2 tlk
  • Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa 2 tlk
  • Tomaattipyre 2 prk
  • Tomaattimurskaa 350 g
  • Salaattia 2 ruukkua
  • Tomaatteja 6 kpl
  • Kurkkua 1 kpl
  • Tacomausteseosta 4 rkl
  1. Silppua sipuli.
  2. Huuhtele ja valuta kikherneet ja kidneypavut.
  3. Kuullota sipuleita pari minuuttia öljyssä kattilan pohjalla.
  4. Lisää pannulle pavut (valkoiset pavut tomaattikastikkeineen), tomaattimurska ja tomaattipyre. Lisää mausteseosta.
  5. Anna porista keskilämmöllä välillä sekoittaen, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja paputäyte on sopivan sakeaa tortillan väliin laitettavaksi.
  6. Kastikkeen poristessa pilko kurkku ja tomaatit.
  7. Tarjoile kasvisten ja salaatin kanssa. Halutessa voi lisätä muitakin lisukkeita väliin.

Kommentit:

”Joo ihan ok on”
”Ihanan papuisaa”
”Iha perus”